Джей Трейдинг представя трактор KUBOTA L46

Джей Трейдинг представя трактор KUBOTA L46

Сред най-популярните в България японски марки, производители на земеделска техника е Kubota. Основана през 1890 година в Осака, Kubota е компания, предлагаща широка гама от земеделска и строителна техника, както и двигатели за други производители в тези браншове. При тракторите, диапазонът на конските сили на моделите Kubota е обширен, като започва от 12 и достига до 170к.с.
Като дългогодишен вносител на японска малогабаритна земеделска техника, Джей Трейдинг представя моделът L46. С неговите 46 конски сили, Kubota L46 попада на границата между мало- и едрогабаритната техника и е идеален за малки и средни стопанства. Двигателят на машините е 4-цилиднров дизелов, с водно охлаждане и обем от 2 200 куб. см. Моделът L46 предлага много възможности, а именно автореверс, хидравлика на волана, електрическо активиране на предния мост, система за помощ при завиване, блокаж на задния диференциал и система за автоматично следене на наклона на прикачния инвентар. Кабината е оборудвана с климатик, борд-компютър и аудио система с радио и CD player, което гарантира удобството и комфорт. Прикачната система е триточкова, универсална и е подходяща за всякакъв вид селскостопански инвентар.

3Коментари

  • Avatar
   Николай Калеев
   Mar 5, 2017

   Здравейте,интересувам се от трактор/употребяван/ с мощност от 55 до 65 к.с , за обработка на лавандула и рози,трактора да е с кабина,какво бихте ми предложили?Благодаря.

  • Avatar
   Dec 29, 2022

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment: