Предлагаме модели с технологични новости

Предлагаме модели с технологични новости

Джей Трейдинг има дългогодишен опит в селското стопанство. Каква е равносметката ви?
През последните 15 години пазарът на земеделска техника претърпя няколко сериозни разтърсвания, водещи до спадове в търсенето, последвани от бавни и минимални покачвания. Най-драстично понижение наблюдавахме през периода 2008–2011г. Тогава търсенето на малогабаритна техника достигна почти нулеви стойности. След няколкото изключително трудни години, през 2012г. голям процент от хората започнаха да се преориентират към земеделието. Едни кандидатстваха по програми за финансиране, други се насочиха към банковите кредити, което от своя страна повлия и на търсенето на техника. Въпреки изключително бавните темпове, през последните три години наблюдаваме ръст в продажбите. От друга страна, клиентите имат все по-големи изисквания, което предполага висока гъвкавост от наша страна и поражда нуждата от непрекъснати промоции и допълнителни опции, които да бъдат предлагани.

Кои от предлаганите от вас модели очаквате да са най-интересни за фермерите през тази година?
През настоящата 2016г. очакванията са за висок интерес към тракторите, които са с между 25 и 50к.с., тъй като част от фермерите участват по програми, които им осигуряват безвъзмездно финансиране за закупуване на техника. Друга част от земеделците планират увеличение на обработваните от тях площи, което пък поражда нужда от наличие на техника с по-висока мощност и възможности.

Помага ли ви партньорството с големите марки?
Бих казал, че до известна степен ни помага, тъй като големите японски марки, производители на земеделска техника, са популярни и висок процент от нашите потенциални клиенти са запознати с широката гама от модели и съответните характеристики на всеки един от тях. Това ни води до заключение, че българският земеделец вече е запознат със своите нужди и знае точно какво търси.

От друга страна, партньорството е и голямо предизвикателство, тъй като постоянно се развиват производствените технологии, навлизат доста иновации при земеделската техника, а ние като вносители на японска техника, непрекъснато се стараем да предлагаме модели с технологични новости и повишени възможности.

Какви съвети давате на фермерите при избора на селскостопанска техника?
Ниският стандарт на живот в България и слабата платежоспособност на голяма част от фермерите и животновъдите ги принуждава да търсят техника на възможно най-ниски цени, което от своя страна дава възможност за сериозни спекулации от страна на някои търговци, свързани със състоянието, конските сили и възможностите, които предоставя всяка една селскостопанска машина. Ние най-често съветваме нашите клиенти предварително да се запознаят с характеристиките и възможностите на техниката, която предстои да закупят, както и да направят обстоен преглед и до най-малките детайли на избраната от тях машина, независимо дали това ще бъде от нас или от конкурентни фирми. Друг съвет, който ние даваме е, при възможност, да бъде закупен малко по-висок клас трактор, с по-мощен двигател и повече опции, което ще бъде от полза при евентуално разрастване на тяхното стопанство. Фермерите ще могат да извършват повече работа със същата машина и няма да им се налага закупуване на друга.

В каква посока ще се развивате занапред?
В момента работим по нашия нов обект в село Поликраище, който се очаква да бъде завършен през месец май. Той се състои от голяма търговска площ, в която ние ще представяме нашата техника. Плановете на нашата компания за близкото бъдеще е да увеличим значително предлаганата от нас техника и да предложим по-богат избор на нашите клиенти, като сме се насочили и към разширяване на гамата от прикачен инвентар. Надяваме се, че това ще ни помогне да останем конкурентни и търсени на пазара на селскостопанска техника.

4Коментари

  • Avatar
   Dec 29, 2022

  • Avatar
   Jul 7, 2023

   < Prestashop 1.6 content MODULE -->

SATELITARNA TELEWIZJA WARSZAWA

Ocena sklepu 4.7/5 na podstawie 95 ocen wystawionych przez klientów

Szybki i profesjonalny wszystkich operatorów telewizji Canal+ i Polsat Box (Grodzisk Mazowiecki, Piastów, Sulejówek, Babice, Ożarów Mazowiecki, Zielonka, Mińsk Mazowiecki, Konstancin, Marki, Łomianki, Piaseczno, Legionowo, Raszyn, Płochocin, Pruszków, Komorów, Błonie, Podkowa Leśna, Otwock, Wołomin)

Cyfra, Warszawa, mazowieckie

ANTENA SATELITARNA USTAWIENIE

Często ustawiamy zwykłe anteny szerokopasmowe do odbioru bezpłatnej telewizji naziemnej, wystarczy skierować maszt na nadajnik w Raszynie lub PKiN i po sprawie. Tak się nie da ustawić anteny satelitarnej, tutaj potrzebna jest duża dokładność liczona w milimetrach, służy do tego specjalny miernik cyfrowy z pomiarem błędów w sygnale, podłączamy go do konwertera umieszczonego w ognisku anteny satelitarnej odpowiedzialnego za przetworzenie bardzo słabego sygnału docierającego do nas z kosmosu. Każda niedokładność będzie powodowała zakłócenia w odbiorze programów telewizyjnych, szczególnie podczas zachmurzonego nieba lub deszczu.

Ilość głosów: 194 | Ocena: 4.8

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment: