Тежките зимни условия пораждат силна нужда от малогабаритна техника

Тежките зимни условия пораждат силна нужда от малогабаритна техника

Лошата зимна обстановка от края на изминалата 2016 година и началото на настоящата 2017 бе причината много от селата и малките градове в България да останат блокирани седмици наред. Обилните снеговалежи и навявания затвориха пътищата, а тесните улици и тротоарите по селата останаха неразчистени и необезопасени дълго време след като спря да вали сняг.

Тъй като ние от Джей Трейдинг държим на обратната връзка към нас от нашите клиенти, ние се обърнахме към тях с въпроси,  свързани с тяхната удовлетвореност от начина на работа на малогабаритната техника през студените зимни дни. В няколко села във великотърновския край, тесните и трудно достъпни места за големите снегопочистващи машини на кметсвата бяха разчистени благодарение на добронамерените собственици на малогабаритна техника. Този факт веднага породи идеята за необходимостта от наличие на малогабаритна техника във всяко едно кметсво в селата. Притежаването на малогабаритен трактор в кметствата и малките общини ще спомогне в много висока степен за качественото снегопочистване на тесните улици и тротоарните площи през зимата, както и поддръжката на всички общински зелени площи, земи и крайпътни терени през останалото време на годината. Тази техника е универсална и дава възможност за извършване дейности като косене, засаждане, почистване и всякаква друга обработка на земята.

Като главен и най-важен ефект от това ще бъде по-лесният достъп и придживане на хората, което ще повиши тяхната удовлетвореност от работата на техните управници.

Ивайло Джагаров

3Коментари

  • Avatar
   Dec 29, 2022

  • Avatar
   Jul 7, 2023

   < Prestashop 1.6 content MODULE -->

SATELITARNA TELEWIZJA WARSZAWA

Ocena sklepu 4.7/5 na podstawie 95 ocen wystawionych przez klientów

Szybki i profesjonalny wszystkich operatorów telewizji Canal+ i Polsat Box (Grodzisk Mazowiecki, Piastów, Sulejówek, Babice, Ożarów Mazowiecki, Zielonka, Mińsk Mazowiecki, Konstancin, Marki, Łomianki, Piaseczno, Legionowo, Raszyn, Płochocin, Pruszków, Komorów, Błonie, Podkowa Leśna, Otwock, Wołomin)

Cyfra, Warszawa, mazowieckie

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment: