ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ представя трактор YANMAR AF350

ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ представя трактор YANMAR AF350

Сред най-популярните японски марки, производители на дизелови двигатели  и земеделска техника, е YANMAR.Създадена през далечната 1912 г. в Осака, YANMAR, в основата си, е компания, произвеждаща дизелови двигатели за кораби, лодки, строителни и селскостопански машини, генератори.  

Като дългогодишен вносител на японска селскостопанска техника, ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ представя моделът AF350.YANMAR AF350 разполага с 3-цилиндров дизелов двигател с водно охлаждане, обем 1 500 куб. см и мощност от 35 конски сили. Този модел попада на границата между мало- и едрогабаритната техника и е идеален за малки и средни стопанства. Моделът се произвежда с компактна кабина, подходяща за овощни градини, тъй като е ниска, идеално изолирана и обезшумена, като за по-висок комфорт на водача, оборудването включва климатик и аудио система.

Опциите, които предлага този модел са автореверс на скоростната кутия, полуавтоматични скорости, хидравлика на волана, електрическо активиране на предния мост, система за помощ при завиване, блокаж на задния диференциал и транспортна скорост до 30 км/ч.

Прикачната система е триточкова, с възможност за автоматично следене на терена и наклона на прикачния инвентар.

60Коментари

  • Avatar
   Ionut
   Nov 2, 2019

   What is the price of Yanmar AF 350?

   • Avatar
    Dec 29, 2022

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment: